BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • 4,6/5 sterren voor onze service
 • 804 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Leasen en financieren
Severs Breeman
Het team van Severs Breeman BMW & MINI is bereikbaar via Whatsapp van maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 17:00.
Hans Severs Zoekservice Hans Severs Zoekservice

Wij vinden de auto van uw dromen

De zoekservice van Hans Severs

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW of MINI? Weet u al wat u zoekt of waaraan de nieuwe auto moet voldoen? Wij helpen u graag verder met het vinden van uw droomauto! Wij weten alles van BMW en MINI, van de uitvoeringen, van alle opties en alle mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk, waar wij een beroep op kunnen doen wanneer wij op zoek gaan naar uw droomauto. Geïnteresseerd?

Direct een specialist spreken?

Alphen aan den Rijn
0172 – 422 214
Woerden
0348 – 413 778

Zoeken in ons aanbod

Plaats een digitale zoekopdracht

Geef uw wensen en eisen aan in een zoekopdracht en krijgt u direct toegang tot het volledig aanbod van al onze vestigingen. Omdat onze voorraad dagelijks kan wijzigen krijgt u automatisch bericht wanneer er een nieuwe auto is die binnen uw selectiecriteria valt.

Liever persoonlijk contact?

Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze verkopers om u te helpen bij het vinden van uw droomauto? Dan kunt u vanzelfsprekend ook direct contact met ons opnemen om te verifiëren wat wij u te bieden hebben.

Stel zoekopdracht in

Zoeken buiten ons aanbod

Plaats een zoekopdracht

Zit uw droomauto niet in ons eigen aanbod? Laat ons weten wat uw droomauto is en waar u naar op zoek bent? Wij gaan direct op zoek. Het kan even duren voordat we de juiste auto gevonden hebben. Daarom houden wij u tussentijds op de hoogte van de stand van zaken. Zodra we uw droomauto denken te hebben gevonden, nemen we contact met u op om het voorstel persoonlijk met u door te nemen.

 • Specialisten aan het werk

  Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring, die nodig is om u te helpen bij het vinden van uw droomauto. Wij vertalen uw wensen en behoeften naar een persoonlijk en passend advies en aanbod.

 • Binnen 48 uur

  Het kan even duren voordat we uw droomauto hebben gevonden. Daarom houden wij u tussentijds op de hoogte van de stand van zaken. Binnen 48 uur na het plaatsen van een zoekopdracht laten we u sowieso weten wat de status is.

 • Groot aanbod

  Wij gaan buiten onze eigen voorraad voor u op zoek. En als uw droomauto niet in Nederland te vinden is, zoeken we verder binnen Europa. Hierbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van importeurs, dealer- en automobielbedrijven.

 • Online direct contact

  We houden u tussentijds op de hoogte. Zodra we uw droomauto denken te hebben gevonden, nemen we contact met u op om het voorstel persoonlijk met u door te nemen.

Auto’s importeren binnen Europa

Het is denkbaar dat wij uw droomauto niet in Nederland kunnen vinden, maar wel binnen Europa. In dat geval helpen wij u ook graag verder. Wij regelen dat de auto gecheckt en met garantie bij één van onze vestigingen op naam en kenteken komt, zodat u alleen maar hoeft in te stappen.

Vraag import aan
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen