BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 804 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW M Performance

M Performance voor uw BMW

M Performance Parts voor uw BMW: sportieve uitrustingen die de verwantschap met de legendarische M-modellen zullen benadrukken. Hierdoor zal uw BMW u inspireren met een indrukwekkende combinatie van pure dynamiek, emotie en precisie, terwijl hij ook over ideale eigenschappen beschikt voor dagelijks gebruik.

Hieronder laten wij zien wat M Performance met het exterieur van uw auto kan doen. Uiteraard zijn er nog veel meer M Performance onderdelen, bekijk alle M Performance producten nu in onze webshop!

Naar de webshop (Alphen aan den Rijn) Naar de webshop (Woerden)

M Performance Tuning

Tune uw BMW met M Performance Akrapovic uitlaatsystemen, tuning kits voor meer power en koolstofvezel onderdelen. Wist u dat de 2 liter motor op verschillende modellen voorzien kan worden van een M Performance Power Kit die het temperament van uw auto verhoogt met behoud van uw garantie.

Offerte aanvragen

M Performance wielen

De hoogwaardige lichtmetalen M Performance wielen zijn gesmeed uitgevoerd, gefreesd en voorzien van BMW M logo. Uw huidige wielen inruilen? Vraag dan naar onze inruilcondities.

Offerte aanvragen

Exterieur design

Zelfs het sportiefste uiterlijk kan nog sportiever: de hoogwaardige folies in Schwarz met BMW M Performance opschrift en gekleurd BMW M logo geven de BMW M Performance deurdrempels een nog dynamischer karakter.

Offerte aanvragen

Cockpit

Een sportief design en een goede grip kenmerken dit met alcantara beklede stuurwiel. De goede materiaalkwaliteit biedt veel houvast en voelt prettig aan, ook als het warm of koud is.

Offerte aanvragen

Chassis

Voor korte remafstanden – zelfs onder hoge thermische belasting voorzien van geventileerde lichtgewicht sportremschijven. De remklauwen in BMW M Performance Blue, Red, Orange of Gold en met het vierkleuren BMW M-logo. Daarnaast zijn er ook verschillende onderstellen met compleet andere rijeigenschappen beschikbaar.

Offerte aanvragen

Aerodynamica

Geef uw BMW een nóg sportievere en onderscheidende uitstraling met BMW M Sport aerodynamica delen. Een relatief kleine ingreep, zoals de M Performance Carbon Achterspoiler, is een upgrade en zal uw BMW een andere uitstraling geven.

Offerte aanvragen

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen