BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 804 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
Elektrische modellen

Elektrische BMW's en MINI's bij Hans Severs

Elektrische modellen

Er komen steeds meer nieuwe elektrische BMW’s en MINI’s bij. Het kan daarom een uitdaging zijn om bij te houden wat de verschillen tussen de modellen zijn en welke het best bij u past. Daarom hebben we een aantal elektrische auto’s onder elkaar gezet en een overzicht van ons complete aanbod in elektrische mobiliteit.

BMW i3

De BMW i3 is geen trendvolger, hij staat voor zelfbewuste levenstijl. Progressief vormgegeven met een design dat van buiten helderheid en van binnen een lounge karakter uitstraalt. Hij heeft een lichtvoetigheid die indruk maakt, en biedt duurzame materialen en functionele details. Een auto die individualiteit toonaangevend maakt. Met de nieuwe volledig elektrische BMW i3 (120 Ah) reist u emmissievrij naar al uw bestemmingen op een afstand van 260 kilometer. Als sportief en emissievrij rijden de toekomst zijn, dan is de BMW i3s daar al lang aangekomen. En hij gaat al weer een stap verder.  Met acceleratie in slechts 6,9 seconden van 0 naar 100 km/h, zijn sportauto. Beleef zinnenprikkelende spanning, elke meter. De i3 is beschikbaar vanaf: € 42.411,- en geldt nu een éxtra scherp private lease tarief vanaf  € 399,- op basis van 48 mnd / 10.000 km na aftrek van subsidie.

ACTIE
Lees nu meer over de speciale uitvoering van de BMW i3: de Dark Shadow Edition.

BMW i3 Dark Shadow Edition Aanbod BMW i3 Meer informatie

BMW iX3

Nu te ontdekken bij Hans Severs!

De nieuwe BMW iX3 is het nieuwste volledig elektrische lid van de BMW familie. De nieuwe BMW iX3 is een echte, volbloed BMW. Volledig elektrisch, maar met hetzelfde DNA als al zijn geweldige voorouders. Met een bruto capaciteit van 80 kWh (waarvan 74 kWh wordt gebruikt) heeft de iX3 een actieradius tot 459km WLTP, daarnaast is de accu binnen 34 minuten tot 80% op te laden door middel van snelladen met 150 kW. Op snelheid is niet bezuinigt bij de iX3, met een vermogen van 294 PK rijdt u binnen 6,8 seconden 100km/u. Dankzij de standaard rijke uitrusting is de BMW iX3 de perfecte combinatie van comfortabel, sportief en uniek rijplezier.

De BMW iX3 is verkrijgbaar vanaf € 67.500,-
Zakelijk rijdt u de BMW iX3 al voor een netto bijtelling van € 325,- per maand dankzij de 12% bijtelling.

Meer informatie Voorraad BMW iX3 Proefrit aanvragen

 

BMW i4

Vanaf 2021 in onze showroom.

De BMW i4 is de volledig elektrische vierdeurs-coupé die wordt verwacht in 2021. Zijn dynamische design en onweerstaanbare performance bieden een unieke combinatie. De BMW i4 wordt uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie en zal naar verwachting een actieradius van 600 kilometer krijgen. De BMW i4 sprint dankzij de krachtige eDrive technologie bovendien van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 4 seconden.

Meer informatie Houd mij op de hoogte

BMW iNEXT

Visionaire oplossingen en toekomstgerichte concepten worden werkelijkheid: de BMW iNext toont elektromobiliteit in een dynamisch, praktisch model. Met een actieradius van 600 km, een topsnelheid van meer dan 200 km/h en een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 4,0 seconden brengt de BMW i Vision Dynamics elektrisch rijplezier naar een nieuw niveau. Een progressieve vierdeurs Gran Coupé die een plek vindt tussen de i3 en de i8. De spanning die ontstaat tussen de grote vlakken en de subtiel verwerkte details weerspiegelt de innovatieve technologie onder de huid van deze BMW.

Houd mij op de hoogte Contact opnemen

MINI Electric

Met de komst van de MINI Electric is volledig elektrisch rijden nu ook in de unieke stijl van MINI te ervaren (gemiddeld brandstofverbruik: 0,0 l/100 km; gemiddeld stroomverbruik: 18,0 – 15,5 kWh/100 km; gemiddelde CO2-emissie: 0 g/km*). De auto combineert duurzame mobiliteit met het rijplezier, expressieve design en de premium kwaliteit die zo kenmerkend zijn voor MINI. Het eerste volledig elektrische model van het Britse merk biedt het typische pure MINI gevoel en maakt lokaal emissievrij rijden mogelijk. De MINI electric is nu configureren in onze showroom.

Aanbod MINI Electric Meer informatie

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen