BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 939 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

MINI 3-deurs.

MINI 3-deurs | Severs Breeman MINI 3-deurs | Severs Breeman

MINI 3-deurs.

De MINI 3-deurs is legendarisch. Deze iconische auto is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door technische verbeteringen en optische verfijningen is hij beter dan ooit. De MINI 3-deurs rijdt vlot, pittig en zuinig en laat je het ultieme go-kart gevoel ervaren. Zodra je instapt ben je verkocht!

De MINI 3-deurs is verkrijgbaar bij Severs Breeman. Ruil nu jouw huidige auto in voor een MINI 3-deurs. Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk. 

Prijs.
Leverbaar vanaf € 23.990,- 
Private Lease vanaf € 315,- per maand
Ontdek alles over MINI 3-deurs Private Lease

Naar aanbod Proefrit aanvragen

Afmetingen MINI 3-deurs.

In een MINI 3-deurs is er plek voor 4 personen. Hij is 3850 mm lang en 1727 mm breed. Qua hoogte is hij 1414 mm en het gewicht van de MINI 3-deurs komt neer op 1200 kg. Daarnaast heeft de MINI 3-deurs 211 liter aan bagageruimte. Ideaal voor je al boodschappen of reiskoffers. 

MINI 3-deurs motoriseringen.

De MINI 3-deurs is er in vier verschillende uitvoeringen. De MINI One First, de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S. De MINI Cooper 3-deurs is hierbij veruit het populairst. Deze sportieve alleskunner tovert een grote grijs op je gezicht. Met een vermogen van 136 pk beschikt de MINI Cooper 3-deurs over voldoende power. Kan het jou niet snel genoeg? Ga dan voor de MINI Cooper S 3-deurs.

MINI 3-deurs Private Lease.

Tijdelijk rijd je met MINI Private Lease vanaf € 315,-* per maand een gloednieuwe MINI Electric. Vrijwel alles zit inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Nu is het aan jou om te beslissen of jij een handgeschakelde MINI wilt of toch liever een automaat? Ga je voor Midnight Black of toch Chili Red? Wij verwelkomen je graag in #TeamMINI!

✔ Severs Breeman is jouw vaste aanspreekpunt
✔ Geen grote eenmalige investering
✔ Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

Bereken maandbedrag


De MINI 3-deurs in beeld.

*Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen