BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 926 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW

De nieuwe 3 Serie Touring

De nieuwe 3 Serie Touring

DE NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING

Een dynamisch design, merkbaar meer rijplezier en nog betere functionaliteit dankzij innovatieve details kenmerken de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Het stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Touring komt tot uiting in het nog verder verfijnde interieur met een premium uitstraling en de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit.

Vanafprijs: € 47.051,00
Private Lease vanaf: € 629,-
Klik hier om uw private lease prijs te berekenen.
Netto bijtelling vanaf: € 320,-

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

DYNAMISCHE PROPORTIES

Kenmerkende verhoudingen en een design dat is opgebouwd uit scherpe lijnen en opvallend gevormde oppervlakken zorgen ervoor dat de nieuwe BMW 3 Serie Touring dynamisch en gespierd oogt, en direct de aandacht trekt. Net als de nieuwe BMW 3 Serie Sedan komt ook de BMW 3 Serie Touring – met zijn grote BMW nierengrille, lage dubbele koplampen en prominente voorbumper – bijzonder krachtig over. Het toch al kenmerkende uiterlijk wordt verder versterkt door een opvallende knik in de onderrand van de koplampen en horizontale T-vormige luchtinlaten. De optionele LED koplampen met uitgebreide functionaliteit beschikken over U-vormige dagrijverlichting. De eveneens optionele koplampen met BMW Laserlight zijn te herkennen aan hexagonale dagrijlichtringen en blauwe L-vormige dwarsverbindingen en hebben een niet-verblindend grootlicht met een bereik van ongeveer 530 meter en LED mistlampen aan de voorzijde. De daklijn en de vorm van de zijruiten creëren samen het vertrouwde silhouet van de BMW 3 Serie Touring maar dan met een extra dynamisch accent. Het premium gevoel wordt benadrukt door de standaard dakrailing en de aluminium lijsten rond de zijruiten. De vormen van de zijpanelen sluiten vloeiend aan op de achterzijde. Een geprononceerde achterspoiler, de LED achterlichten met een donkerder bovenste gedeelte en de dubbele uitlaatpijpen op alle modellen leggen extra nadruk op de dynamiek.

SPORTIEVE AMBIANCE

De op de bestuurder gerichte cockpit, de nieuwe indeling van het Control Display en het instrumentenpaneel geven het interieur van de BMW 3 Serie Touring een sportieve ambiance.De standaarduitrusting omvat onder meer een nieuw ontworpen en met leder bekleed sportstuurwiel met multifunctionele knoppen, steunen voor de duimen en verchroomde inzetten. Het moderne dashboard accentueert met zijn lichte vormgeving en horizontale lijnen, verchroomde sierlijsten en andere fraaie details de ruimte en de premium ambiance in het interieur. Nieuw ontworpen stoelen verhogen het comfort in de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Achterin onthaalt de nieuwe BMW 3 Serie Touring passagiers met meer beenruimte en een gemakkelijke in- en uitstap. De nieuwe BMW 3 Serie Touring is standaard uitgerust met automatische bediening van de bagageklep. Ook is de achterruit separaat te openen. De bagageruimte van de nieuwe BMW 3 Serie Touring heeft een inhoud van 500 liter met alle zitplaatsen in de normale positie. Het totale laadvolume is toegenomen met 32 liter. De bagageruimte kan worden uitgebreid tot 1.500 liter door de 40:20:40 gedeelde achterbankleuning neer te klappen. Dat kan optioneel ook vanuit de kofferruimte met een simpele druk op een knop. Daarvoor is een nieuw ontworpen paneel rechts in de bagageruimte te vinden.

ZES KRACHTIGE EN EFFICIËNTE MOTOREN VANAF DE INTRODUCTIE

Er is keuze uit twee benzine- en drie dieselmodellen vanaf de marktintroductie en per november 2019 komen er nóg twee benzinemodellen en een dieselvariant. De BMW M340i xDrive Touring maakt indruk met zijn in dit segment toonaangevende rijdynamiek, dankzij zijn 374 pk sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Het modellengamma omvat ook 4-cilinder-in-lijn benzinemotoren met 184 pk in de BMW 320i Touring en 258 pk in de BMW 330i Touring, een 265 pk sterke 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW 330d xDrive Touring en twee 4-cilinder-in-lijn dieselmotoren – met vermogens van respectievelijk 150 pk in de BMW 318d Touring en 190 pk in de BMW 320d Touring. De 4-cilinder-in-lijn dieselmotoren in de BMW 318d Touring en de BMW 320d Touring zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en optioneel leverbaar met een 8-traps Steptronic transmissie. Bij de andere modellen is dit een standaard optie. Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive is standaard in de krachtigste benzine- en dieselmodellen en een optie voor de BMW 330i Touring en de BMW 320d Touring. In de zomer van 2020 verschijnt voor het eerst ook een BMW 3 Serie Touring met plug-in hybride aandrijflijn.

HOOGWAARDIGE UITRUSTINGSOPTIES

Alle modellen van de nieuwe BMW 3 Serie Touring, inclusief de Sport Line, Luxury Line en M Sport, bieden specifieke personalisatieopties voor design en uitrusting. Een uitgebreid gamma hoogwaardige comfortverhogende opties is eveneens te bestellen. Nieuw ontworpen stuurwielen en interieurlijsten, de optionele lederen bekleding ‘Vernasca’ en de lederen bekledingsoptie BMW Individual ‘Merino’, het Sensatec instrumentenpaneel en een met leder bekleed dashboard zorgen voor een exclusieve ambiance in het interieur. Ook op de optielijst staat automatische climate control met drie zones en een panoramisch glazen dak met een oppervlakte van 0,8 m2. Andere opties zijn extra verwarming, een Harman Kardon Surround Sound System, ambianceverlichting en telefonie met draadloos opladen. Geluiddempend glas is standaard voor de voorruit en optioneel voor de zijruiten.

OP WEG NAAR AUTONOOM RIJDEN

De innovatieve assistentiesystemen in de BMW 3 Serie Touring zijn de nieuwste stappen op weg naar autonoom rijden. Standaardvoorzieningen zijn onder meer Speed Limit Info, Lane Departure Warning, en Collision and Pedestrian Warning met City-remfunctie, dat ook fietsers opmerkt. Opties zijn onder meer Active Cruise Control met Stop & Go functie en Driving Assistant met Lane Change Warning, Rear Collision Warning en Crossing-traffic Alert. Ook te bestellen is Driving Assistant Professional, een compleet pakket dat zowel het comfort als de veiligheid verhoogd. Een van de onderdelen van Driving Assistant Professional is Steering and Lane Control Assistant, die de bestuurder helpt de auto binnen de lijnen van de rijstrook te houden, ook als de passages smal zijn. Het omvat ook Lane Keeping Assistant met actieve Side Collision Protection en Evasion Assistant. De nieuwste generatie van de BMW Head-Up Display biedt een groter projectie-oppervlak, nieuwe graphics en extra informatie. Park Distance Control en de achteruitrijcamera helpen de bestuurder bij parkeren en manoeuvreren. Ook te bestellen is Parking Assistant, die tijdens in- en uitparkeren de bediening van stuur, gas- en rempedaal en de aansturing van de Steptronic transmissie overneemt. Andere functies van het systeem zijn onder meer de Reversing Assistant, die achteruitrijden over afstanden tot 50 meter kinderspel maakt doordat het de auto zelfstandig over exact hetzelfde traject stuurt als dat vooruit rijdend is afgelegd tot aan de stop.

INTUÏTIEVE BEDIENING EN OPTIMALE CONNECTIVITEIT

Het nieuwe BMW Operating System 7.0 speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van het bedienings- en weergaveconcept met moderne digitale functies die exact zijn afgestemd op de behoeften van de bestuurder. De optionele BMW Live Cockpit Professional omvat duidelijk vormgegeven, aan de situatie gerelateerde en naar wens aanpasbare weergaven op de displays. Een ander element van de BMW Live Cockpit Professional is de BMW Intelligent Personal Assistant. Dat is een intelligente, digitale assistent die direct reageert op de oproep “Hey BMW”. Met de BMW Intelligent Personal Assistant is er altijd een echte BMW professional aan boord, die allerlei informatie over de status van de auto kan geven (bijvoorbeeld “Is het oliepeil goed?”).

Offerte aanvragen Contact opnemen Terug naar nieuws

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen