BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 922 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

Ontdek de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

Grenzeloos genieten.

Met de wind door uw haren rijdt u op een zwoele zomeravond de zonsondergang tegemoet. De perfecte metgezel tijdens deze rit: de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio. Geniet van een nieuwe vorm van vrijheid in deze elegante en progressieve BMW met een sportieve dynamiek. Vanaf zaterdag 13 maart staat de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio in de showroom. Wij sommen de highlights voor u op:

✔️ Stoffen cabriokap: 40% lichter
✔️ Standaard met 8-traps Steptronic transmissie
✔️ 385 liter bagageruimte met gesloten kap
✔️ Voorlopig topmodel: de BMW M440i xDrive Cabrio met 374 PK
✔️ Leverbaar vanaf € 61.252,-

Onze collega’s Dion en Devanté vertellen alle highlights van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio in onderstaande video:

Elegant, karakteristiek en innovatief

Het carrosseriedesign kenmerkt zich door overduidelijke langgerekte proporties en een laag op de weg liggend silhouet. Evenals de BMW 4 Serie Coupé is de karakteristieke verticale nierengrille van de BMW 4 Serie Cabrio een knipoog naar de oudere generaties zoals de BMW 328 en de BMW 3.0 CSI.
In tegenstelling tot de vorige generatie BMW 4 Serie Cabrio met stalen dak is zijn opvolger uitgerust met een 40% lichter elektrisch softtop dak.
Door de vernieuwde techniek worden geluiden in het interieur merkbaar gereduceerd en isoleert het dak uitstekend tegen de kou. De softtop is standaard uitgevoerd in zwart, optioneel in Anthrazit Silber effect en is volledig automatisch te openen en te sluiten bij snelheden tot 50km/u.

Motorisering en prijzen

De nieuwe 4 Serie Cabrio is vanaf de introductie leverbaar in 3 benzinemotoren en 1 dieselmotor. Naar verwachting zullen daar op een later moment nog 2 dieselmotoren aan toegevoegd worden.

✔️ BMW 420i Cabrio – vanafprijs: € 61.252,-
✔️ BMW 430i Cabrio – vanafprijs: € 65.926,-
✔️ BMW M440i xDrive Cabrio – vanafprijs: € 92.208,-
✔️ BMW 420d Cabrio – vanafprijs: € 63.836,-

Standaard rijk uitgerust

Standaard is de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio rijk uitgerust. Alle modelvarianten zijn voorzien van een 8-traps Steptronic transmissie. Optioneel kan er gekozen worden voor een 8-traps Steptronic Sport transmissie. Daarnaast wordt de 4 Serie Cabrio standaard geleverd met LED koplampen, specifieke zelfinstellende schokdempers en Park Distance Control (PDC) sensoren voor en achter. Tevens bent u van alle gemakken voorzien met BMW Operating System 7 en een smartphone integratie met Apple CarPlay en WiFi.

Het gevoel van vrijheid in de BMW 4 Serie Cabrio zelf ervaren? Neem contact met ons op!

Contact opnemen Offerte aanvragen

BMW 4 Serie Cabrio kopen

De BMW 4 Serie Cabrio is beschikbaar vanaf € 61.252,-. Uw nieuwe BMW 4 Serie Cabrio financiëren? Maak dan gebruik van onze tijdelijke financieringsactie en betaal slechts 4,99% rente in combinatie met een BMW Top Cover verzekering.

Wilt u de vrijheid in de 4 Serie Cabrio ontdekken? Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging of vraag gelijk een offerte aan (met eventuele inruil van uw huidige auto).

Offerte aanvragen

 

BMW 4 Serie Cabrio Private Lease

Voor een vast bedrag per maand kunt u de BMW 4 Serie Cabrio privé leasen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, alleen dat u de auto tankt. Onderhoud, reparatie, schade, zomerbanden, vervangend vervoer, wegenbelasting, all-risk verzekering en pechhulp: het is allemaal voor u geregeld. Dat is nog eens zorgeloos rijden.
U rijdt de BMW 4 Serie Cabrio privé vanaf € 1145,- per maand (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar).

Offerte aanvragen

 

BMW 4 Serie Cabrio zakelijk aanschaffen en/ of leasen

Ook zakelijk is het mogelijk om met een BMW 4 Serie Cabrio te rijden met een netto bijtellingstarief vanaf € 408,- per maand.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Offerte aanvragen

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen