BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 922 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé

DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ

BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Serie verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De BMW 8 Serie Gran Coupé is het enige model in het segment dat is afgeleid van een tweedeurs sportauto. De carrosseriestructuur, aandrijflijn en het onderstel zijn nadrukkelijk afgestemd op het leveren van maximale prestaties.

Contact opnemen  Terug naar nieuws

ONDERSCHEIDEND KARAKTER

BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Serie verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé heeft een onderscheidend karakter, een bijzonder plezierige rijdynamiek, een zeer aansprekend design, is luxueus en biedt meer ruimte voor de achterpassagiers. De sportieve prestaties van de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé combineren perfect met het verder verbeterde dagelijkse gebruiksgemak en het talent om comfortabel en snel grote afstanden te overbruggen. De BMW 8 Serie Gran Coupé is het enige model in het segment dat is afgeleid van een tweedeurs sportauto. De BMW 8 Serie Gran Coupé is tegelijk met de BMW 8 Serie Coupé en de BMW M8 GTE – een endurance raceauto – ontwikkeld. De carrosseriestructuur, aandrijflijn en het onderstel zijn nadrukkelijk afgestemd op het leveren van maximale prestaties. Een laag zwaartepunt, gelijke gewichtsverdeling voor en achter, lichtgewichtconstructie met het gebruik van aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkt plastic.

LUXUEUZE SPORTAUTO

De sensatie van het rijden in een luxueuze sportauto is op alle zitplaatsen voelbaar. Standaardspecificatie omvat sportstoelen met lederen bekleding, schakelpaddles achter het stuurwiel, ambianceverlichting en volledig lederen bekleding voor het instrumentenpaneel en het bovenste deel van de portierpanelen. De buitenste zitplaatsen achterin zijn gevormd als individuele stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Riante zitruimte achterin, met meer beenruimte dan ooit in een BMW coupémodel.  De automatisch te bedienen klep van de bagageruimte en Comfort Access zijn standaard. De bagageruimte heeft maar liefst een inhoud van 440 liter! Het glazen panoramadak loopt door vanaf de voorruit tot aan de achterruit. De exceptionele balans van subliem comfort op de lange afstand en sportieve prestaties dankzij lange wielbasis en specifieke onderstelafstelling met toepassing van expertise uit de racerij. Adaptieve M wielophanging is standaard, actieve rolstabilisatie optioneel voor alle versies. De BMW M850i xDrive Gran Coupé en de BMW 840i Gran Coupé zijn standaard uitgerust met M Sportdifferentieel. Integral Active Steering is standaard in alle vierwielaangedreven modellen en optioneel voor de BMW 840i Gran Coupé.

DESIGN- EN UITRUSTINGDETAILS

Het M Sport pakket omvat specifieke design- en uitrustingsdetails: extra grote luchtinlaten, speciaal ontworpen zijskirts en achterbumper, 19 inch lichtmetalen M wielen, M Sportremmen, multifunctionele stoelen, met leder bekleed M stuurwiel, verlichte instaplijsten met M logo. De BMW M850i xDrive Gran Coupé is verder voorzien van een voorspoilerextensie, 20 inch lichtmetalen M wielen met high performance banden, speciaal ontworpen M Sportremmen, exclusieve exterieurdetails in Cerium Grey, interieurlijsten in een geweven, roestvrijstalen design en verlichte instaplijsten voorzien van de naam van het model. M Technic Sport Pack is ook te bestellen voor de andere modelvarianten. De mogelijkheid voor personalisatie wordt geboden door het M Carbon exterieurpakket, denk hierbij aan spijlen in de luchtinlaten, buitenspiegelkappen en sierstukken voor de uitlaateinden en door de zeer exclusieve opties van BMW Individual. Ook zijn er hoogwaardige opties voor het comfort voor de inzittenden, zoals multifunctionele stoelen en M Sportstoelen, uitgebreide BMW Individual Merino lederen bekleding en volledige BMW Individual Merino lederen bekleding, actieve stoelventilatie, soft-close portieren en Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

OP WEG NAAR AUTONOOM RIJDEN

De BMW 8 Serie Gran Coupé biedt een uitgebreid gamma rijassistentiesystemen, zoals Grootlichtassistent, Driving Assistant met Collision and Pedestrian Warning en City-remfunctie, Lane Departure Warning, Speed Limit Info, Rear Crossing-traffic Alert met Rear Collision Warning, plus Parking Assistant met achteruitrijassistent behoren alle tot de standaarduitrusting. Active Cruise Control met Stop & Go functie, Driving Assistant Professional met Steering and Lane Control Assistant, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, Avoidance Assistant, Crossing-traffic Warning vóór en Wrong-way Warning, en Parking Assistant Plus met Surround View, Top View, Panorama View en Remote 3D View zijn optioneel te bestellen. Luxueuze en vooruitstrevende standaardspecificatie omvat de BMW Display Key, Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid, BMW Head-Up Display en BMW Live Cockpit Professional met navigatiesysteem, volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10,25 inch Touch Control Display. BMW Operating System 7.0 biedt extreem snelle toegang tot instellingen en functies. Bediening is mogelijk via touchscreen, iDrive Controller, knoppen op het stuurwiel, voice control en gebaren. BMW Intelligent Personal Assistant paraat als digitale bijrijder en voertuigexpert. Te bedienen via natuurlijke, gesproken commando’s. Experience Modes voor het interieur zijn afgestemd op uiteenlopende toepassingen. BMW Digital Key maakt toegang tot en starten van de auto mogelijk via de smartphone. Remote Software Upgrade voorziet in het updaten van voertuigfuncties ‘over the air’ zonder dat bezoek aan een dealer nodig is.

Offerte aanvragen Contact opnemen Terug naar nieuws

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen