BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • 4,6/5 sterren voor onze service
 • 804 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Leasen en financieren
BMW

De nieuwe BMW M8 Coupe en BMW M8 Cabrio

De nieuwe BMW M8 Coupe en BMW M8 Cabrio

DE NIEUWE BMW M8 COUPÉ EN BMW M8 CABRIO

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit

BMW M GmbH start een offensief met een serie van nieuwe high-performance sportauto’s: de BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio. Vanaf de lancering zijn ook de Competition versies van de BMW M8 Coupé en BMW M8 Cabrio leverbaar. 

 • BMW M8 Coupé vanaf € 203.297
 • BMW M8 Coupé Competition vanaf € 220.297
 • BMW M8 Cabrio vanaf € 213.297
 • BMW M8 Cabrio Competition vanaf € 230.297

Offerte aanvragen Contact opnemen

VIER MODELLEN

De vier modellen zijn voorzien van een hoogtoerige V8-motor met M TwinPower Turbo technologie, twee turbo’s, een cross-bank uitlaatspruitstuk, koelsysteem en oliecircuit geoptimaliseerd voor het gebruik op het circuit. Ook een sportuitlaatsysteem met elektrisch aangestuurde kleppen voor een opwindend geluid mag niet ontbreken.  Het vermogen wordt via een 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic en M xDrive vierwielaandrijving naar alle wielen overgebracht. De meeste aandrijfkracht  gaat naar de achterwielen geleid in combinatie met een Actief M Differentieel. Er is keuze uit drie rijmodi: 4WD, 4WD Sport en 2WD met achterwielaandrijving en DSC uitgeschakeld. Ook zijn deze vier varianten voorzien van M specifieke wielophanging met elektronisch aangestuurde dempers, M Servotronic Steering, Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en met M Dynamic Mode. Het nieuwe remsysteem met geoptimaliseerde remdynamiek kent twee M specifieke instellingsmogelijkheden namelijk, comfort of een nog directer gevoel in het rempedaal.

Het interieur biedt een uitzonderlijke balans tussen de cockpit van een sportauto en een zeer luxueuze ambiance. M Sport stoelen, modelspecifieke lederen bekleding, BMW Head-Up Display met M specifieke content, BMW Live Cockpit Professional (inclusief navigatiesysteem en BMW Intelligent Personal Assistant), Driving Assistant en Parking Assistant zijn standaard inbegrepen.

De nieuwe Set-up knop biedt direct toegang tot instellingen van motor, dempers, besturing, M xDrive en remsysteem. Twee algemene instellingsopties zijn te selecteren via de M knoppen op het stuur. De nieuwe M Mode maakt individuele configuratie van rijassistentiesystemen mogelijk en de mate waarmee die ingrijpen, evenals de configuratie van het instrumentenpaneel en de BMW Head-Up Display. Keuze uit ROAD en SPORT instellingen. De Competition modellen bieden de bestuurder ook de TRACK modus voor circuitgebruik.

DE BMW M8 COUPÉ

 • De BMW M8 Coupé levert maar liefst 600 pk en accelereert in 3,3 seconden naar de 100 km/u

DE BMW M8 COMPETITION COUPÉ

 • De BMW M8 Competition Coupé levert maar liefst 625 pk en accelereert in 3,2 seconden naar de 100 km/u

DE BMW M8 CABRIO

 • De BMW M8 Cabrio levert maar liefst 600 pk en accelereert in 3,4 seconden naar de 100 km/u

DE BMW M8 COMPETITION CABRIO

 • De BMW M8 Cabrio levert maar liefst 625 pk en accelereert in 3,3 seconden naar de 100 km/u

M PERFORMANCE PARTS

BMW presenteert een uitgebreid assortiment M Performance Parts direct vanaf de marktintroductie van de BMW M8. De M Performance Parts geven het design en de sportieve flair van de BMW M8 modellen een extra exclusieve stijl. Alle componenten zijn op elkaar afgestemd, evenals op het karakter van het nieuwe model. Naast het verbeteren van het sportieve uiterlijk van de M8 modellen, voldoen de M Performance Parts ook aan de functionele eisen op het gebied van lichtgewicht constructie en aerodynamica. Dit is te danken aan de uitgebreide race-expertise die BMW M GmbH heeft geleverd voor de ontwikkeling van M Performance Parts.

Offerte aanvragen Contact opnemen  Terug naar nieuws

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen