BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 804 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW

De nieuwe BMW X1

De nieuwe BMW X1

DE VERNIEUWDE BMW X1

Zelfverzekerd, sportief en opvallend: de vernieuwde BMW X1 is een nieuw hoofdstuk in het voortdurende succesverhaal van deze Sports Activity Vehicle. De BMW X1 is aantrekkelijker dan ooit. Dat is te danken aan het vernieuwde design, de grote veelzijdigheid en talrijke vooruitstrevende uitrustingsdetails. De krachtige, maar bijzonder efficiënte 3- en 4-cilinder-in-lijn BMW TwinPower Turbo motoren en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive staan garant voor het typerende rijplezier van BMW.

Offerte aanvragen  Contact opnemen

OPVALLEND EN SPORTIEF DESIGN

De huidige BMW X1 overtuigde meteen vanaf zijn introductie met zijn kenmerkende vormgeving. Dankzij een stevige opfrisbeurt oogt de Sports Activity Vehicle nu nog fraaier. De vernieuwde BMW X1 is direct te herkennen aan de nieuw vormgegeven voor- en achterzijde. Elke variant van de karakteristieke BMW X1 – van het instapmodel BMW X1 via de modellen xLine en Sport Line tot aan het model M Sport – heeft zijn eigen visuele identiteit. De BMW X1 M Sport is de sportiefste optie, met verlaagde M Sport wielophanging, BMW Individual hoogglans Shadow Line afwerking met uitgebreide uitrusting, deze auto is naar verwachting leverbaar vanaf november 2019. De vernieuwde BMW X1 ziet er – vooral aan de voorzijde – nu nog indrukwekkender uit dan voorheen. De grotere BMW grille – de nieren vallen nu in het midden samen – sluit aan op de nieuwe Adaptieve LED koplampen. De achterzijde van de vernieuwde BMW X1 is ook nieuw vormgegeven. De nieuwe inzet in de achterbumper in carrosseriekleur is nu eveneens standaard uitgevoerd in carrosseriekleur. Dat maakt de achterzijde een nog sterker en stijlvoller geheel.

KRACHTIGE EN EFFICIËNTE AANDRIJVING

De vernieuwde BMW X1 is berekend op de toekomst. Vanaf de introductie komende zomer voldoen alle benzine- en dieselmotoren aan de emissienorm EU6d-temp; de BMW X1 sDrive16d en de BMW X1 xDrive25d voldoen zelfs al aan de EU6d-norm. Het vermogen van de efficiënte en sportieve 3- en 4-cilinder-in-lijn motoren wordt via de hoogst moderne voorwielaandrijving of de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive – afhankelijk van het model – omgezet in dynamische prestaties en rijplezier, op de weg of op uitdagend terrein. De BMW X1 sDrive16d, te bestellen met een handmatig te bedienen 6-versnellingsbak of een 7-trapstransmissie met dubbele koppeling, is bijzonder efficiënt. De BMW X1 xDrive25d is gericht op sportiviteit, met een maximumvermogen van 231 pk en een maximumkoppel van 450 Nm. In elke situatie biedt dit model het kenmerkende rijplezier van BMW. De BMW X1 xDrive25d accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 6,6 seconden. De BMW X1 xDrive25i is één van de meest dynamische modellen in het gamma. Met zijn 231 pk sterke motor en zijn precies schakelende 8-traps Steptronic transmissie leent dit model zich voor een sportief rijgedrag. De BMW X1 xDrive25i sprint van 0 naar 100 km/h in 6,5 seconden. Het lichtvoetige karakter en de betrouwbare wegligging van de BMW X1 zijn gebleven. Extra grip biedt de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive die in veel modellen is te bestellen.

UITRUSTING; VEELZIJDIGHEID EN CONNECTIVITEIT

De BMW X1 is niet alleen door zijn rijkwaliteiten zeer aantrekkelijk. Ook met de veelzijdigheid van het interieur, de geavanceerde technologie, de royale ruimte en talloze slimme en functionele oplossingen overtuigt deze auto. De hoge kwaliteit van de BMW X1 is duidelijk zichtbaar. Een van de hoogtepunten in het interieur van de BMW X1 is de Control Display. Een centraal geplaatst 6,5 inch scherm is standaard daarbij inbegrepen. Als een navigatiesysteem is besteld, krijgt de koper ofwel een 8,8 inch scherm óf het nieuwe 10,25 inch Touch Control Display – dat te bedienen is via de BMW iDrive Controller. Het Control Display is het ideale platform waarop het uitgebreide infotainmentaanbod is te verkennen en biedt toegang tot de digitale diensten van BMW ConnectedDrive. De nieuwste versies zijn optioneel leverbaar in de BMW X1. De opmerkelijke veelzijdigheid van de BMW X1 is niet beperkt tot alles wat digitaal is. Ook het interieur is volledig aan te passen aan de individuele wensen. De achterbank bijvoorbeeld kan in drie delen worden neergeklapt en – optioneel – 13 centimeter in lengterichting worden verschoven. Opties als een automatische bagageklep en Comfort Access – die er in combinatie voor zorgen dat de bagageklep zonder handen kan worden geopend en gesloten – brengen de veelzijdigheid van de BMW X1 opnieuw een trede hoger.

KLAAR VOOR DE START; DE BMWX1 XDRIVE25E

De indrukwekkende efficiency van zowel de benzine- als dieselmodellen van de BMW X1 maakt de komst van de eerste BMW X1 met Plug-in Hybride aandrijving alleen maar spannender. Als dat nieuwe model volgend jaar op de markt verschijnt, breidt BMW de elektrificatie van zijn modellengamma opnieuw verder uit. De BMW X1 xDrive25e die naar verwachting in maart 2020 in productie gaat – is voorzien van de nieuwste, vierde generatie BMW batterijtechnologie, waarmee de batterij een brutocapaciteit heeft van 9,7 kWh. Daarmee heeft de Plug-in Hybride BMW X1 een puur elektrische actieradius van meer dan vijftig kilometer.

Offerte aanvragen Contact opnemen Terug naar nieuws

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen