BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 924 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW

De nieuwe BMW X6

De nieuwe BMW X6

 

DE NIEUWE BMW X6

Een geboren leider

De derde generatie BMW X6 heeft een uitgesproken, exclusief design dat zijn zelfverzekerde en overheersende uitstraling benadrukt. Geavanceerde aandrijvings- en ondersteltechnologie gaat samen met een scala aan innovaties die een unieke, sportieve en toch luxe rijbeleving creëren.

Contact opnemen  Terug naar nieuws

UITSTRALING VAN SPORTIEVE KRACHT

Het meest karakteristieke aan de voorkant is de grote BMW nierengrille met één omlijsting, waarbij de buitenranden van de grille met een duidelijke hoek aansluiten bij de koplampen. De nieuwe BMW X6 is voor het eerst optioneel verkrijgbaar met een verlichte BMW nierengrille, die het exterieur een exclusief charisma geeft. De verlichting wordt geactiveerd bij het openen en sluiten van de auto, maar de bestuurder ka

EXCLUSIEVE AMBIANCE DOORDRENKT MET SPORTIEVE FLAIR

In het interieur van de nieuwe BMW X6 ligt de focus op een exclusieve en dynamische rijbeleving. Duidelijke structuren zorgen voor een moderne en sportieve ambiance. De cockpit is voorzien van een nieuwe indeling en het nieuwe design van de bedieningselementen. De nieuwe BMW X6 is standaard voorzien van Vernasca lederen bekleding. Het interieur biedt veel mogelijkheden tot variatie dankzij de 40:20:40-verdeling van de naar voren neerklapbare rugleuning achterin. Daardoor is de bagageruimte uit te breiden van 580 naar 1.530 liter. Opvallende uitrustingen in de optielijst zijn onder meer de multifunctionele stoelen met massagefunctie voor bestuurder en voorpassagier, de 4-zone automatische airconditioning, de thermo-elektrische bekerhouders, de ‘CraftedClarity’ kristalelementen voor diverse bedieningselementen, het glazen panoramadak Sky Lounge, het Ambient Air pakket en het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

n deze ook handmatig in- en uitschakelen. Het laten branden van de verlichting van de nierengrille is ook mogelijk tijdens het rijden. Het optionele BMW Laserlight met Adaptieve LED koplampen en grootlichtassistent met BMW Selective Beam biedt een lichtbundel die tot wel 600 meter ver reikt. De flanken van de nieuwe BMW X6 hebben herkenbare BMW proporties, een strakke schouderlijn en een dynamische daklijn. 19-inch lichtmetalen wielen zijn standaard. Optioneel zijn lichtmetalen wielen leverbaar in maten die variëren van 20 tot 22 inch. De BMW X6 M50i en de BMW X6 M50d hebben standaard 21-inch lichtmetalen wielen.

VIER KRACHTIGE MOTOREN EN TWEE M MODELLEN VANAF LANCERING

Vanaf de marktintroductie is er voor de nieuwe BMW X6 de keuze uit twee benzinemotoren en twee dieselmotoren van de nieuwste generatie. De lijst wordt aangevoerd door de BMW X6 M50i met een nieuw ontwikkelde 530 pk sterke V8-benzinemotor. Een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 340 pk zorgt voor de aandrijving van de BMW X6 xDrive40i.
De BMW X6 M50d is uitgerust met een 400 pk sterke 6-cilinder-in-lijn dieselmotor en vier turbocompressors. De BMW X6 xDrive30d heeft een 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met 265 pk.

Alle varianten van de nieuwe BMW X6 voldoen aan de emissienorm Euro 6d-TEMP. Het M Sport uitlaatsysteem, dat standaard is voor beide M modellen, is ook verkrijgbaar als optie voor de andere versies van de BMW X6 of als onderdeel van het M Sport pakket. Het geeft de auto een onmiskenbare uitstraling die veel emotie oproept. De nieuwe BMW X6 modellen hebben standaard een 8-traps Steptronic transmissie, terwijl een intelligente vierwielaandrijving de tractie, wendbaarheid en rijstabiliteit maximaliseert. In situaties waar geen vierwielaandrijving nodig is, kan de aandrijving volledig naar de achterwielen worden verplaatst voor optimale efficiëntie. Ook in zeer dynamische rijsituaties verlegt BMW xDrive de aandrijfkracht meer naar de achterwielen. De sportieve eigenschappen van de auto worden ondersteund door het elektronisch gestuurde M Sperdifferentieel op de achteras, beschikbaar als onderdeel van het M Sport pakket of in combinatie met het optionele xOffroad PackHet xOffroad Pack biedt de bestuurder de keuze uit vier rijprogramma’s die het rijden in de sneeuw of op zand, grind of stenen vergemakkelijkt. Met een druk op de knop kan de bestuurder de ideale instellingen voor de rijhoogte, het xDrive systeem, de reactie op het gas, de transmissiecontrole en de corrigerende input van het DSC-systeem activeren.

INNOVATIEVE SYSTEMEN VOOR BESTUURDERSASSISTENTIE MET NIEUWE FUNCTIES

Dankzij een brede selectie aan standaard en optionele systemen voor bestuurdersassistentie is de BMW X6 een uitzonderlijk innovatieve Sports Activity Coupé. De talrijke nieuwe functionaliteiten zijn heel effectief in het verhogen van het comfort en de veiligheid. De nieuwe BMW X6 biedt standaard Cruise Control met remfunctie en Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie, die de bestuurder ook waarschuwt voor fietsers. Active Cruise Control met Stop & Go-functie is optioneel verkrijgbaar. Ook de Driving Assistant Professional is een van de opties voor de nieuwe BMW X6. Onderdeel van dit complete pakket vol veiligheids- en comforttechnologie zijn de Steering & Lane Control Assistant met de Traffic Jam Assistant en de Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen een zijdelingse aanrijding. De Evasion Assistant is ook onderdeel van de Driving Assistant Professional, evenals bescherming tegen een aanrijding van achteren en waarschuwingssystemen voor voorrang, spookrijden en kruisend verkeer. De nieuwe BMW X6 biedt tevens een BMW Intelligent Personal Assistant: een slimme digitale assistent die reageert op “Hey BMW”. Uniek in vergelijking met andere digitale assistenten is de mogelijkheid om deze digitale assistent een eigen naam te geven. Met de BMW Intelligent Personal Assistant is er altijd een BMW professional aan boord die uitleg kan geven over de diverse functies in de auto.

Offerte aanvragen Contact opnemen Terug naar nieuws

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen