BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 804 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
Nieuws

Severs Breeman staat voor u klaar: update coronamaatregelen

Severs Breeman staat voor u klaar: update coronamaatregelen

 

Op dit moment is het van groot belang dat we het COVID-19 virus onder controle krijgen. De lock-down geldt daarom ook voor ons. Regels zijn regels en hier houden wij ons natuurlijk aan.

✔️ Onze werkplaatsen zijn geopend zoals u dat van ons gewend bent. U kunt dus gewoon een afspraak bij ons plannen. Als u reeds een afspraak heeft gemaakt, gaat deze gewoon door.

✔️ Onze showrooms zijn weer beperkt geopend, maar wel uitsluitend voor een bezoek op afspraak.

Werkplaatsafspraak

Onze monteurs dragen handschoenen, gebruiken stoelhoezen en reinigen het stuur, de deurgreep aan de binnen- en buitenzijde en de versnellingspook/ automaat met SONAX SX Multistar reiniger met desinfecterende eigenschappen.
Wachten tijdens uw werkplaatsafspraak? Onze wachtruimtes zijn aangepast om de 1,5 meter afstand te garanderen.

Werkplaatsafspraak maken

 

Een BMW of MINI aanschaffen

Heeft u een mooie nieuwe of gebruikte auto gezien op onze website of heeft u interesse in een te bestellen nieuwe auto? U mag onze showrooms weer bezoeken. Via onderstaande button kunt u eenvoudig online een proefrit aanvragen of neem contact met ons op!
Wilt u toch liever nog op afstand blijven? Wij hebben hele mooie systemen om u digitaal te begeleiden bij uw wensen. We kunnen videobellen of opnames voor u maken zodat we u toch digitaal kunnen ontvangen in onze showrooms. Onze verkoopadviseurs in onze showrooms aanwezig zodat zij u digitaal mee kunnen nemen naar de auto’s en u kunnen laten zien wat u wilt zien.

Naar de voorraad

 

Een proefrit inplannen

Wilt u een proefrit plannen? Dat kan! Wij maken graag vier uur van tevoren een afspraak.

Een proefrit inplannen

 

De aflevering van uw BMW of MINI

Staat de aflevering van uw BMW gepland? Leuk dat het moment is gekomen dat u uw nieuwe auto in ontvangst neemt. Ook de aflevering kan op afspraak gewoon doorgaan bij ons op locatie. Wel zal de uitleg van de functies in de auto beperkter zijn dan u van ons gewend bent om direct contact zo veel mogelijk te voorkomen. Onze BMW Genius heeft een aantal video’s gemaakt over de BMW en MINI systemen die wij naar u toe zullen sturen.

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen