BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 921 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

MINI Electric: Ervaar de go-kart feeling

Voel de kick van de MINI Electric.

Elektrisch rijden wordt echt leuk in de MINI Electric. Ook bij deze stoere MINI zit de go-kart feeling in het DNA en dat merk je direct aan de perfecte wegligging, het snelle accelereren en de strakke besturing, en dat alles zonder uitstoot.
Wat geeft dan die go-kart feeling? Dankzij de elektromotor is al het vermogen direct beschikbaar, net als bij een kart zitten de wielen op de hoeken voor de perfecte wegligging en de batterijen zitten in de vloer wat voor een laag zwaartepunt zorgt.

LEASE- EN FINANCIERINGSACTIE

Een nieuwe of jong gebruikte MINI financieren is nu extra voordelig!
Profiteer van 1,99% rente op Private Finance én Financial Lease in combinatie met een MINI TopCover verzekering. Zonder TopCover verzekering bedraagt de rente 2,99%.

De MINI Electric liever leasen? Dat kan nu tegen een extra scherp leasetarief op de MINI Electric Business Edition. Private Lease een MINI Electric nu voor € 399,- per maand in plaats van € 499,- per maand (op basis van 48 maanden en 10.000km/jaar) of kies voor Operational Lease en betaal € 449,- per maand in plaats van € 510,- (op basis van 48 maanden en 20.000km/jaar).

Aanbod MINI Electric

Waar kun je het echte MINI go-kart gevoel beter ervaren dan op de grootste kartbaan van Nederland? Onze collega’s Dion en Stephanie gaan met elkaar de uitdaging aan tijdens een spannende MINI Electric race. Wie denk jij dat er wint? Bekijk de video om erachter te komen!

Ervaar het nu zelf! Vraag een proefrit aan of neem contact met ons op.

De MINI Business Editions Neem contact op Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen