BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 921 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

Service

Heeft u een auto uitgekozen, getest en gekocht? Dan begint het echte werk voor Severs Breeman pas. Wij willen namelijk dat u jarenlang kunt genieten van uw auto en daar zijn wij verantwoordelijk voor. Van onderhoud tot pechhulp en andere zaken, de servicemedewerkers van Hans Severs staan altijd voor u en uw BMW of MINI klaar!

Werkplaatsafspraak maken

Uw werkplaatsafspraak maakt u wanneer het u uitkomt, deze is 24/7 online te plannen. Daarna neemt een van onze service adviseurs contact met u op om uw afspraak te bevestigen en nog eventuele vragen die u heeft te beantwoorden.

Meer informatie

Schade & pech

Alle mogelijkheden onder één dak. Eén telefoontje is voldoende. Dan zorgen wij voor alles wat nodig is, van een vervangende BMW, de afwikkeling met uw verzekeraar tot vakkundig herstel.

Meer informatie

Banden

Veel automobilisten weten niet wanneer ze moeten overstappen van zomer- naar winterbanden en andersom. Ook weten veel automobilisten niet dat het gevaarlijk is om het hele jaar door te rijden op dezelfde banden. Waarom dit zo is en wanneer u het beste even langs kunt komen voor een bandenwissel leggen we graag aan u uit.

Meer informatie

Service Inclusive (Plus)

U wilt toch ook altijd in een perfect onderhouden BMW of MINI rijden? Met Service Inclusive koopt u voor een aantrekkelijke en vaste prijs in één keer een pakket met daarin al het voorgeschreven onderhoud. Ook kunt u gebruik maken van Service Inclusive Plus, daarmee koopt u ook de vervanging van slijtagedelen in één keer af. U bent op deze manier veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart moet betalen. De enige voorwaarde is dat u voor de eerste onderhoudsbeurt het Service Inclusive Onderhoudscontract inkoopt. Deze is overdraagbaar aan de volgende eigenaar van de auto. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

Meer informatie

Top Cover Verzekering

Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve verzekering. Met de Top Cover verzekering is uw nieuwe of gebruikte BMW of MINI optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. U profiteert van verschillende voordelen, waaronder een veelomvattende dekking, een scherpe premie en herstel bij schade.

Meer informatie

(Verlengde) Garantie

Bij Severs Breeman profiteert u bij de aanschaf van een BMW of MINI van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en indien nodig van uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten. Dit geldt zowel voor nieuwe BMW’s & nieuwe MINI’s als voor BMW Premium Selection auto’s. Zo geniet u altijd van onbeperkt en gegarandeerd rijplezier. Naast de standaard 3 jaar garantie van BMW & MINI, heeft u ook de mogelijkheid om uw garantie te verlengen naar in totaal 4 of met 5 jaar. De dekking van Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie.

Meer informatie
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen