BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 928 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

Severs Breeman MINI

MINI

In 1959 ontwierp Sir Alec Issigonis de allereerste MINI. De auto was geschikt voor 4 personen, zuinig, compact en goedkoop. Vanaf het moment dat de eerste MINI’s de weg op gingen, zijn ze niet meer uit het straatbeeld verdwenen. Het opvallende design is met de jaren meegegroeid, maar wel altijd herkenbaar gebleven.

MINI staat voor duurzaamheid in zowel verbruik en CO2-uitstoot als in productie en bedrijfsvoering. Door gebruik van innovatieve technologie en efficiënte productieprocessen zorgt MINI ervoor dat met minimale middelen, maximale resultaten behaald worden op het gebied van performance, fabricage en rijplezier. Elke MINI is uitgerust met handige veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat wanneer er iets misgaat, de gevolgen beperkt blijven voor alle inzittenden en medeweggebruikers. Daarnaast bezitten de auto’s de laatste technische snufjes, zoals MINI CONNECTED, waarmee je al je apparaten aan kunt sluiten, een grootlicht assistent, slimme motorkap en meer!

Aanbod MINI Meer informatie

MINI JOHN COOPER WORKS

De MINI John Cooper Works modellen zijn de snelste en meest exclusieve modellen van MINI. Ze hebben een sportief uiterlijk en een diepe uitlaatgrom waarmee ze nogal indruk maken. Deze rebelse auto’s stammen af van de racebolides van John Cooper, ook wel gezien als legendes op wielen die races wonnen.

Aanbod MINI JCW
DE MINI ELECTRIC

Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. Met de komst van de MINI Electric is volledig elektrisch rijden nu ook in de unieke stijl van MINI te ervaren. De auto combineert duurzame mobiliteit met het rijplezier, expressieve design en de premium kwaliteit die zo kenmerkend zijn voor MINI. Het eerste volledig elektrische model van het Britse merk biedt het typische pure MINI gevoel en maakt lokaal emissievrij rijden mogelijk.

De nieuwe MINI Electric is het eerste model dat stedelijke elektromobiliteit combineert met de unieke eigenschappen van het originele model in het premiumsegment van compacte auto’s. Het allereerste volledig elektrische model van het Britse merk is door en door een echte MINI. Het concept is gebaseerd op de MINI 3-deurs. De afmetingen, het design, de ruimte en het interieur van de nieuwe MINI Electric zijn duidelijk gebaseerd op het conventioneel aangedreven model. Bij de ontwikkeling van dit model werd er namelijk al rekening mee gehouden dat de modellenreeks zou worden uitgebreid met een volledig elektrisch model.

Aanbod MINI Electric Meer informatie

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen