BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 804 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

De Severs Breeman belofte

Bij Severs Breeman doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Met iedere klant hebben we persoonlijk en direct contact en in onze communicatie zijn we eerlijk en transparant. We willen ervoor zorgen dat u zich thuis en op uw gemak voelt, zodat u al uw vragen durft te stellen en we samen uw droomauto kunnen vinden. Nee bestaat niet, we bedenken namelijk altijd een passende oplossing.

Waar kunnen we u bij helpen?

Bij Severs Breeman doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Met iedere klant hebben we persoonlijk en direct contact en in onze communicatie zijn we eerlijk en transparant. We willen ervoor zorgen dat u zich thuis en op uw gemak voelt, zodat u al uw vragen durft te stellen en we samen uw droomauto kunnen vinden. Nee bestaat niet, we bedenken namelijk altijd een passende oplossing

Hans Severs Alphen aan den Rijn

Zien, voelen, ervaren

Een auto kopen is geen dagelijkse bezigheid en daarom laat Severs Breeman u in de vooruitstrevende showrooms de merken BMW & MINI niet alleen zien, maar ook voelen en ervaren. We schenken een verse kop koffie voor u in, nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen en bespreken uw wensen en behoeften. Severs Breeman is een eerlijke en betrouwbare BMW & MINI dealer die u altijd een passend advies geeft.

Severs  Breeman is een familiebedrijf met een hecht team dat gepassioneerd en betrokken te werk gaat. Service staat bij ons voorop en we zijn altijd eerlijk en oprecht naar onze klant toe. Al sinds 1908 zijn wij officieel BMW & MINI dealer en door de jarenlange ervaring weten we alles over BMW & MINI en wat deze mooie automerken u te bieden hebben. Severs Breeman is uw dealer voor een nieuwe of een gebruikte BMW of MINI en alle auto’s zijn uitgebreid nagekeken en van de beste kwaliteit.

Bekijk ons aanbod
Hans Severs Woerden

Jarenlang genieten

Heeft u een auto uitgekozen, getest en gekocht? Dan begint het echte werk voor Severs Breeman pas. Wij willen namelijk dat u jarenlang kunt genieten van uw auto en daar zijn wij verantwoordelijk voor. Van onderhoud tot pechhulp en andere zaken, de servicemedewerkers van Severs Breeman staan altijd voor u en uw BMW of MINI klaar!

Severs Breeman ligt in Het Groene Hart en in de regio Rotterdam en heeft vijf vestigingen. In Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden. Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt die u kan helpen bij vragen, onderhoud, reparatie of schade!

Meer over onze service
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen