BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • 4,6/5 sterren voor onze service
 • 804 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Leasen en financieren
BMW 330e

Hybride BMW's en MINI's bij Hans Severs

Hybride modellen

Er komen steeds meer hybride BMW’s en MINI’s bij. Het kan daarom een uitdaging zijn om bij te houden wat de verschillen tussen de modellen zijn en welke het best bij u past. Daarom hebben we alle hybride BMW’s & MINI’s onder elkaar gezet.

BMW 225Xe ACTIVE TOURER

BMW 225Xe Active Tourer

Bepaalt het ritme van de stad. Met plezier. Met stijl. Met karakter. De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

Bekijk de voorraad hybride BMW’s
330e

BMW 3 Serie Sedan & Touring

Voor de BMW 3 Serie zijn twee verschillende motoriseringen beschikbaar, de 320e en 330e. Beide zijn verkrijgbaar in Sedan en Touring uitvoering.

De BMW 320e is het nieuwste hybride model van BMW en is voorzien van de vierde generatie BMW eDrive technologie. Zowel de Sedan en Touring hebben een elektromotor van 113 PK en een benzinemotor van 163 PK, samen zorgen deze motoren voor een vermogen van 204 PK.

De BMW 330e wordt aangedreven door 292 pk puur rijplezier. De BMW Plug-in Hybride ontvouwt met zijn uiterst efficiënte combinatie van een elektromotor en de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor een revolutionaire aandrijfkracht. Klaar om alles opnieuw te ontdekken. 135 kW (184 pk) aandrijving verbrandingsmotor + maximaal 83 kW (113 pk) elektrische aandrijving.

Met de Plug-in Hybride aandrijving combineert de BMW 3 Serie maximaal rijplezier met een aanzienlijk gereduceerde CO2 emissie en een puur elektrische actieradius van tot wel 63 km die volledig emissievrij gereden kan worden.

Beschikbare modellen:

 • De BMW 320e Sedan
 • De BMW 320e xDrive Sedan
 • De BMW 320e xDrive Touring
 • De BMW 330e Sedan
 • De BMW 330e xDrive Sedan
 • De BMW 330e Touring
 • De BMW 330e xDrive Touring
Bekijk de voorraad hybride BMW’s
BMW 530e

BMW 5 Serie Sedan en Touring

Voor de BMW 5 Serie zijn drie verschillende motoriseringen beschikbaar, de 520e en 530e en 545e. De eerste twee zijn er voor de Sedan en Touring uitvoering, de 545e is uitsluitend verkrijgbaar als Sedan uitvoering.

De BMW 520e is het nieuwste hybride model van BMW en is voorzien van de vierde generatie BMW eDrive technologie. Zowel de Sedan en Touring hebben een elektromotor van 109 PK en een benzinemotor van 163 PK, samen zorgen deze motoren voor een vermogen van 204 PK.

De BMW 530e combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

De BMW 545e xDrive Sedan is de krachtigste plug-in hybride 5 Serie met een 6- cilinder motor en Twin Turbo technologie. Dit zorgt voor een gecombineerd vermogen van 394 PK. Deze auto is de perfecte combinatie; krachtig, zuinig en efficiënt.

Beschikbare modellen:

 • De BMW 520e Sedan
 • De BMW 520e Touring
 • De BMW 530e Sedan
 • De BMW 530e xDrive Sedan
 • De BMW 530e Touring
 • De BMW 530e xDrive Touring
 • De BMW 545e xDrive Sedan
Bekijk de voorraad hybride BMW’s
bmw-745le-se

BMW 745e

De BMW 745e Plug-in hybride combineert het beste van twee werelden: de krachtige zescilinder benzinemotor met de efficiëntie van een hypermodern accupakket. Het belangrijkste component van de hybride aandrijflijn is de innovatieve E-Motor die geïntegreerd is in de 8-traps Steptronic automaat. Tot een snelheid van 140 km/u is volledig elektrisch te rijden. Efficiënte kracht ontmoet rijdynamiek.

Ook verkrijgbaar:

 • De BMW 745 Le
 • De BMW 745 Le xDrive
Bekijk de voorraad hybride BMW’s
BMW X1

BMW X1 xDrive25e

Met zijn ultramoderne Plug-in Hybride aandrijflijn voldoet de BMW X1 xDrive25e aan de hoogste normen voor rijdynamiek en efficientie. Tegelijkertijd levert de combinatie van een eDrive elektromotor en een 3-cilinder benzinemotor pittige prestaties en het pure rijplezier dat zo typerend is voor het merk.

Bekijk de voorraad hybride BMW’s
De BMW X2 xDrive25e

De BMW X2 xDrive25e

BMW breidt het aanbod plug-in hybride modellen verder uit met de BMW X2 xDrive25e. Het model combineert uitgesproken design en veelzijdige sportiviteit met een zeer efficiënte emissievrije elektrische aandrijving. De nieuwe BMW X2 xDrive25e kan op een volle accu tot wel 57 kilometer puur elektrisch rijden en In de volledig elektrische rijmodus is de BMW zelfs lokaal emissievrij onderweg.

Bekijk de voorraad hybride BMW’s
BMW X3

BMW X3 xDrive30e

De BMW X3 xDrive30e combineert het beste van twee werelden: de dynamiek en efficiency van een elektromotor met het bereik en comfort van een verbrandingsmotor. Een plug-in hybride als SUV met intelligente technologieën en dynamische acceleratie, die een wenbare rijervaring biedt.

Bekijk de voorraad hybride BMW’s
BMW X5

BMW X5 xDrive45e

Wie duurzaam en verantwoord de leiding wil overnemen, moet met vernieuwende technologieën komen. De BMW X5 xDrive45e neemt met de BMW EfficientDynamics technologie eDrive een grote voorsprong. De belangrijkste factoren hiervoor: meer vermogen, betere acceleratie, grotere actieradius, aanzienlijk lager brandstofverbruik en nog verder gereduceerde emissies. De beleving onderweg in de BMW X5 Plug-in Hybride kent echter geen grenzen.

Bekijk de voorraad hybride BMW’s
MINI Countryman

MINI Cooper SE Countryman

Het kenmerkende rijplezier van MINI wordt verenigd met duurzame mobiliteit. De MINI Cooper S E Countryman ALL4 is de eerste plug-in hybride van het Britse automerk. Het model is in staat volledig elektrisch en lokaal emissievrij te rijden, terwijl er geen concessies gedaan zijn op het gebied van rijdynamiek, functionaliteit en veelzijdigheid.

Bekijk de voorraad hybride MINI’s

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen