BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • 4,6/5 sterren voor onze service
 • 804 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Leasen en financieren

BMW i4.

BMW i4.

BMW onthult de BMW i4: de allereerste 100% elektrische Gran Coupé. De BMW i4 is uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie, waardoor hij uitstekende prestaties levert. Waaronder een volledig elektrische actieradius tot 590 kilometer (WLTP) en een vermogen van 530 pk. En dit zonder enige emissie. Een nieuw tijdperk van puur elektrisch rijplezier. Hou onze nieuwspagina over de BMW i4 in de gaten voor de updates over de BMW i4.

NieuwspaginaBMW i4

De BMW i4 zal in twee uitvoeringen beschikbaar zijn, de BMW i4 eDrive40 met een consumentenadviesprijs vanaf € 60.697,- en het topmodel de BMW i4 M50 met een consumentenadviesprijs vanaf € 73.496,-. Naar verwachting start de productie in het najaar van 2021, maar de BMW i4 is nu al samen te stellen. Wilt u er als eerste bij zijn en uw i4 alvast reserveren? Dat kan!

Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.
Wilt u als eerste meer informatie ontvangen over de BMW i4? Wij houden u graag op de hoogte!

Houd me op de hoogte Contact opnemen Offerte aanvragen Mijn i4 alvast reserveren

Waarom kiezen voor de BMW i4?

Wat zijn nu de redenen om nú over te stappen naar elektrisch rijden in een BMW i4? Wij sommen ze graag voor u op:

⚡ Tot 590 km actieradius (WLTP)
⚡ 530 pk
⚡ 0-100 km/u in 4 seconden
⚡ De nieuwste BMW e-drive technologie
⚡ Geen uitstoot


De highlights.

1️⃣ Krachtige acceleratie.
De elektromotor van de BMW i4 heeft een vermogen van 530 pk, vergelijkbaar met een V8 motor in het huidige aanbod met verbrandingsmotor. De BMW i4 is snel. Binnen 4 seconden accelereert hij van  0 – 100 km/u. De topsnelheid bedraagt meer dan 200 km/u. 

2️⃣ Grotere actieradius.
Naast sportieve rijeigenschappen blinkt hij ook uit in lange afstand rijden. Op een volle accu, haalt de BMW i4 tot 590 kilometer (WLTP). Zeer geschikt voor korte en lange ritten, in de stad en op bochtige buitenwegen. De vrijwel geluidloze aandrijving en de optimaal op de BMW i4 afgestemde ondersteltechniek geven ook bij hoge snelheden en onder uitdagende omstandigheden de indruk dat de auto naar zijn bestemming zweeft.

3️⃣ Opvallend design.
Opvallend aan de BMW i4 zijn de grote gesloten nierengrille, de moderne carrosseriekleur Frozen Light Copper en de coupé-achtige daklijn. De blauwe elementen in de voorzijde, op de flanken en op de achterzijde verwijzen naar zijn elektrische roots. Door het doorlopende glazen panoramadak komt u terecht in een oase van rust wat door de elektrische aandrijving optimaal tot zijn recht komt. De BMW i4 opent een nieuw elektrisch tijdperk voor de BMW Gran Coupés.

4️⃣ Het vooruitstrevende bedieningsconcept.
De BMW i4 is het eerste model van BMW met het nieuwe Curved Display, dat alle informatie van het infodisplay en het Control Display aan de bestuurder toont op een gekromd doorlopend scherm

Veelgestelde vragen over de BMW i4.

 • Wanneer komt de nieuwe BMW i4?
  De BMW i4 wordt eind dit jaar in de showroom verwacht. Klantorders worden vanaf februari 2022 uitgeleverd.
 • Wanneer is de BMW i4 te configureren?
  De BMW i4 is nu al te configureren
 • Wat zijn de prijzen van de BMW i4?
  De BMW i4 is beschikbaar vanaf € 60.697,- 
Offerte aanvragen


DE BMW i4 IN BEELD.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen