BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 922 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé

Vanaf 13 maart 2021 in onze showroom!
Vanafprijs:
M3 Sedan € 124.376 (Competition € 129.269)
M4 Coupé € 128.179 (Competition € 131.862)

35 jaar na het debuut van de eerste BMW M3 presenteert BMW M GmbH de nieuwste generatie van zijn iconische high-performance sportauto’s. De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé bieden een nog hoger niveau van circuitwaardige prestaties én inzetbaarheid voor dagelijks gebruik. Van beide modellen is er een nog krachtiger Competition uitvoering.

Extreem rijplezier

De nieuwe BMW M3 en M4 hebben 480 pk M TwinPower Turbo zescilinders met handgeschakelde versnellingsbak en achterwiel­aandrijving. De Competition modellen doen er nog een schepje bovenop met 510 pk, 8-traps M Steptronic transmissie en (optioneel) M xDrive vierwielaandrijving met actief M Sperdifferentieel.

Het interieur is zoals u dat van BMW M mag verwachten. Premium materialen en dito afwerking. Alles in een luxe autosport ambiance. Van het M Carbon sportstuur tot de M Carbon sportstoelen. Onder een M Carbondak.

M setup

Met M Setup stelt u de nieuwe BMW M3 of M4 in op uw stemming van het moment: van ontspannen toeren tot uiterst sportief rijden. U zet onder meer de motorkarakteristiek, de transmissie en de besturing moeiteloos naar uw hand.

En met het M specifieke instrumentenpaneel ziet u in de programma’s SPORT en TRACK de actuele status. Op het circuit heeft u turbodruk, bandenspanning en -temperatuur altijd in beeld. Pure autosport technologie.

 

M beleving

Van buiten straalt alles kracht en dynamiek uit. En met BMW Individual kunt u de exclusiviteit nog verder versterken. Bijvoorbeeld met de lakkleuren Frozen Brilliant White, Frozen Portimao Blau, Frozen Orange metallic, Frozen Dark Grey of Frozen Black.

Van binnen zorgen M Sportstoelen met het fijnste leder Merino voor een sportief-elegante ambiance. Neem de BMW Individual volleder­uitrustingen Merino Elfenbeinweiß, Fjordblau/Schwarz, Fionarot/Schwarz en Tartufo.

Van 0 naar 100 km/u in 3,9 sec.

Met de M3 Sedan en de M4 Coupé doorbreekt u in 4,2 seconden de 100 km/h grens. De Competition uitvoeringen duiken daar nog eens 0,3 seconden onder. Prestaties die u zou verwachten van een superbike.

Kenners zien aan details als twee dubbele uitlaatpijpen en kieuwen op de voorschermen dat het gaat om de nieuwste modellen van BMW M. Anderen zien een fraai gelijnde sedan en een coupé.

Houd mij op de hoogte Offerte aanvragen Terug naar nieuws

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen