BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 923 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

Scherp design, premium uitstraling en innovatief

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé is de tweede generatie van de serie en wordt gekenmerkt door aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, scherper design en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit. Deze nieuwe Gran Coupé heeft de sportieve elegantie van een BMW Coupé en combineert dit perfect met rijplezier en comfort, ook voor lange ritten. De productie zal op dezelfde productielijn als de BMW 3 Serie en BMW i4 plaatsvinden en de showroomintroductie wordt verwacht in november 2021. De BMW 4 Serie Gran Coupé zal in vier varianten beschikbaar zijn waaronder voor het eerst ook in een M uitvoering, de BMW M440i xDrive Gran Coupé. U rijdt al in de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé vanaf € 55.587,- en kunt deze nu al samenstellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten.

Offerte aanvragen Contact opnemen

DE HIGHLIGHTS

✔️ 4 Modelvarianten
✔️ Aanzienlijk meer ruimte
✔️ 8-traps Steptronic transmissie
✔️ xDrive standaard voor M440i
✔️ Operating System 7

Exterieur

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé is aanzienljk ruimer ten opzichte van het vorige model, er is 143mm toegevoegd aan de lengte, 27mm in de breedte, 53mm in de hoogte en de wielbasis is nu 46mm langer. Dit resulteert in meer beenruimte en een bagageruimte van 470 tot maximaal 1290 liter. De highlights van het exterieur zijn de slanke koplampen, het langgerekte silhouet met vloeiende daklijn en natuurlijk de opvallende verticale nierengrille. Deze highlights benadrukken de sportiviteit van de auto en dit wordt versterkt door de carrosseriestructuur en ondersteltechnologie. Voor verbeterde wendbaarheid en stuurprecisie is het gewicht zoveel mogelijk gereduceerd en de stijfheid van de carrosserie zoveel mogelijk verhoogd met behulp van stabilatoren. Tevens dragen een 50:50 gewichtsverdeling, grote spoorbreedte en een laag zwaartepunt bij aan de rijdynamiek. Om het sportieve karakter extra te benadrukken kan optioneel gekozen worden voor een M Carbon exterieurpakket en M Performance Parts. Standaard wordt de BMW 4 Serie Gran Coupé geleverd op 17 inch lichtmetalen wielen (M440i op 18 inch) en zijn diverse 18, 19 en 20 inch wielen optioneel beschikbaar evenals high-performance banden.

MOTORISERING

◼️ BMW 420i Gran Coupé – 135 kW / 184 PK – € 55.587,-
◼️ BMW 430i Gran Coupé – 180 kW / 245 PK – € 60.093,-
◼️ BMW M440i xDrive Gran Coupé – 275 kW / 374 PK – € 86.807,-
◼️ BMW 420d Gran Coupé – 140 kW / 190 PK – € 58.435,-
◼️ BMW 420d xDrive Gran Coupé – 140 kW / 190 PK – € 62.485,-

Interieur en uitrusting

De BMW M440i xDrive Gran Coupé en de BMW 420d (xDrive) Gran Coupé zijn voorzien van mild hybrid technologie. Deze 48 volt startergenerator geeft een extra elektrische boost van 8 kW (11 PK). Daarnaast hebben beide motoren een extra accu om remenergie op te slaan. Alle motoren zijn standaard gekoppeld aan een 8-traps Steptronic tranmissie, optioneel is een 8-traps Steptronic Sport tranmissie beschikbaar. Het interieur is standaard voorzien van sportstoelen, een met leder bekleed sportstuurwiel en 3-zone automatische airco. Dit kan uitgebreid worden met verschillende opties zoals een glazen schuif-/kanteldak, Harman Kardon Surround Sound System, stuurverwarming, stoelverwarming en -ventilatie, BMW Individual lederen bekleding, interieurvoorverwarming en Ambiance verlichting. Om het comfort en de veiligheid te verhogen is er keuze uit circa 40 bestuurdersassistentiesystemen waarvan Front Collision Warning, Speed Limit Info, Lane Departure Warning, Park Distance Control (PDC), Parking Assistant en Reversing Assistant standaard toegevoegd zijn aan de optielijst. Operating System 7 is het besturingssysteem van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé welke het beste tot zijn recht komt in combinatie met BMW Live Cockpit Professional waarbij het 12,3 inch digitale instrumentenpaneel wordt verbonden aan het 10,25 inch Control Display. Apple CarPlay en Apple Android zijn beide te gebruiken en BMW Maps verzorgd snelle en nauwkeurige berekeningen van routes en aankomsttijden gebaseerd op exacte verkeersinformatie.

BMW M440i XDRIVE GRAN COUPÉ

Het topmodel van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé is de BMW M440i xDrive Gran Coupé. Het is de eerste keer dat er van dit model ook een sportieve M versie komt.

✔️ Zescilinder-in-lijn benzinemotor
✔️ 8-traps Steptronic Sporttransmissie
✔️ 275 kW / 374 PK
✔️ 500 Nm koppel
✔️ 0-100 km/u in 4,7 seconden
✔️ Topsnelheid: 250 km/u

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen