BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • 4,6/5 sterren voor onze service
  • 933 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren

Uitbreiding Service Inclusive

Sinds 1 april 2021 is het mogelijk om een Service Inclusive Pakket af te sluiten op nieuwe én gebruikte BMW’s en MINI’s.

Met deze nieuwe service is het mogelijk om ook na een eerste onderhoudsbeurt nog Service Inclusive af te sluiten op uw BMW of MINI. Daarnaast zal het contract pas in gaan bij de eerste volgende onderhoudsbeurt en niet op het moment dat het contract afgesloten wordt, zo profiteert u dus optimaal van het onderhoudspakket.
Service Inclusive omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde originele BMW en MINI onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief.

Op dit moment geldt dit alleen voor de Service Inclusive pakketten, de Service Inclusive Plus pakketten zijn vooralsnog alleen beschikbaar indien u het contract afsluit vòòr de eerste onderhoudsbeurt.

Profiteer nu van extra veel voordeel op een Service Inclusive Pakket voor uw gebruikte auto, bij een looptijd van 4 jaar of 60.000 km loopt de korting op tot wel 25%* en bij een looptijd van 5 jaar of 100.000 km tot 31%*. Benieuwd hoe voordelig een Service Inclusive Pakket voor uw auto is? Stel een contract samen via onderstaande buttons of neem contact met ons op, dan stellen onze Service Adviseurs een offerte voor u op.

Bereken MINI Service Inclusive Bereken BMW Service Inclusive Meer over Service Inclusive Contact opnemen Terug naar nieuws

* Kortingspercentage afhankelijk per model

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen